Samen Duurzaam

Samen voor duurzaamheid

Financiering

Er zijn een aantal mogelijkheden om de aanschaf en installatie van zonnepanelen te laten financieren. Zo hoeft u dus niet uw eigen spaargeld te gebruiken om toch de voordelen van zonnepanelen te benutten.

Energiebespaarlening

U kunt gebruik maken van de Energiebespaarlening wanneer u energiebesparende maatregelen toe wilt passen op een bestaande woning. Met deze vorm van financiering kunt u tot 75% van het leenbedrag uitgeven aan zonnepanelen. De overige 25% moet u uitgeven aan andere energiebesparende maatregelen.

Duurzaamheidslening

Er zijn een aantal gemeenten die een Duurzaamheidslening beschikbaar stellen. Op deze website kunt nagaan of uw gemeente een financiering aanbiedt en wat de voorwaarden hier van zijn. Het voordeel van deze financiering is dat u kunt lenen tegen een zeer lage rente.

Extra hypotheek

U kunt uw zonnepanelen ook laten financieren via een lopende hypotheek. Wij raden u aan contact op te nemen met uw hypotheekadviseur of de hypotheekverstrekker om te ontdekken wat de mogelijkheden zijn. Dit is hét moment voor zonnepanelen

Door historische hoge stroomprijzen waren zonnepanelen nooit eerder zo populair. Blijf niet achter en vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Overig

Naast bepaalde vormen van financieren zijn er andere mogelijkheden om de kosten van zonnepanelen te drukken. Denk hierbij aan btw-teruggave en potentiële gemeentelijke subsidies waar u gebruik van kunt maken.

Wanneer u besluit om zonnepanelen via ons aan te schaffen kunt u erop rekenen dat wij u helpen bij de aanvraag voor een eventuele financiering. Vraag daarom direct een vrijblijvende offerte aan!

Offerte aanvragen